Legújabb taktikám

Az ember manapság már annyira nagy időhiányban szenved hogy minden olyan dolgot meggondol, ami nem kifejezetten személyhez kötött, hogy személyesen intézi-e el, vagy inkább megfogja a laptopját és az internet világához és annak hihetetlen segítségéhez folyamodik, ugyanis ma már szinte mindent el lehet intézni online, és még csak egy lépést sem kell tenni az otthonából, vagy épp ahol van, hiszen házhoz szállítással már tényleg mindent meg lehet rendelni. Én például már az összes kozmetikumomat, az arcápolási szereimet online veszem meg, és amit csak lehet ide csoportosítok, hiszen a gyerek és a család mellett nincs időm vásárolgatni menni. Ami régen kikapcsolódás volt, hogy az üzletek között sétáltam és nézelődtem, ma már üres időtöltésnek tűnne, és azt az időt inkább a gyerekekre vagy a pihenésre fordítom. Előbb olvasok el egy jó könyvet mint hogy olyan dolgot ami minden hónapban ugyanaz és nem változik személyesen vegyem meg.

Igen ám, azonban vannak olyan dolgok, amiket választani kell. Ezeket én eddig nem szerettem a neten megvenni, mert úgy éreztem, hogy nem foghatom meg, nem tapinthatom meg őket, és olyannyira elesek így a választás lehetőségétől, hogy inkább nem rendeltem meg. Ma azonban már olyan hihetetlen részletgazdag és valósághű képeket alkalmaznak ezek a shopok, hogy egyre inkább előfordul az is, hogy ilyen esetben is megrendelem a terméket. Ha nem tetszik, vagy nem pont az amit vártam, visszaküldöm és nem tartom meg.

A legutóbb például így vásároltam meg az új apple watch szíjamat, mert a régi sajnos már nagyon viseltes volt. A https://applewatchshop.hu/ oldalon olyannyira jól láttam a szíjak közt a különbséget, és annyira gyönyörűek a képek, visszaadták a színeket a fotók, hogy megrendeltem, és meg is érkezett, meg is tartottam. Pontosan olyan amilyen a képen volt. A színe, az anyaga és a leírás szerinti a tartóssága, az állaga, vagyis ezt például nem érte volna meg személyesen keresgélnem, főleg hogy azt gondolom, hogy kevés helyen lehet ennyire szép színekben hozzá jutni apple watch szíjakhoz. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ma már az online vásárlást. Rengeteg időt lehet vele megspórolni.