De mi legyen az ajándék?

Tél egy varázslatos évszak. A természet fehérbe burkolózik. A hulló hóban a fiatalok, idősek egyaránt megtalálják a csodát, az örömöt. Van, aki hóembert épít, van, aki önfeledten csúszkál a jégen, esetleg szánkózik a lankás domboldalakon, van, aki kis hógolyókat dobálva élvezi az évszak által nyújtott varázslatokat.

Mi, itt a Mátra lábánál élve gyakran örülhetünk a jég csodáinak is. Akad néhány csodálatos természeti szépség a egyekben, ahol ha megfelelő hideg és páratartalom van jégcsapcsodák keletkeznek. Ilyenkor szinte mesébe illő jégcsapok képződnek a vízeséseken, a patakok melletti oldalakon, a szurdokokban. Ráadásként a jégcsapok az ásványi sóktól számtalan színben pompázhatnak.

Ha valakinek még ez sem elég a decemberből, itt vannak a jeles ünnepek. Az adventi készülődések, a várakozás. A gyerekek egyik kedvence, a Mikulás is meglepetéseket osztogat, természetesen csakis a jó gyerekeknek, és szigorúan a csizmába rakja a csomagokat. De nagy kérdés, hogy mit rejtsenek ezek a csomagok?

Igen, ige, természetesen elmaradhatatlan az édesség ezekből a meglepetésekből. Én azonban szeretek még ezen túl olyan dolgokat is becsempészni a csokik, cukorkák közé, ami igazi és tartós örömöt is szerez a meglepetteknek, legyenek azok akár gyerekek, akár felnőttek.

Hosszas keresgélés után találtam rá az Avon termékek zsákbamacska akciójára. Rájöttem, hogy  minden korosztály számára tartalmaz megfelelő termékeket. Mik is lehetnek ezek? Annak ellenére, hogy az ember nem is sejti, hogy parfümök, szemceruzák, körömlakkok, samponok, dezodorok, táskák közül mi kerül egy csomagba, mégis biztosak lehetünk abba, hogy akár magunknak, akár ajándékba vásárolunk közülük, mindig örülni fogunk tartalmuknak. Olyan cikkekről beszélünk ugyanis, amiknek mindenki tud örülni Mindenkinek ajánlani tudom ezeket a meglepetéseket. Ráadásul otthonról kényelmesen interneten keresztül is megrendelhetők a pipereshop.hu web oldalról.