Hatalmas segítség a főnököm számára

Aki ismer tudja, hogy egyenesen imádom a munkahelyemet, pedig nem nevezhető egyszerű feladatkörnek a főnököm titkárnőjének lenni. Rengetegszer támogatjuk egymást, és azt kell mondjam, hogy ez kölcsönös, mert tudja, hogy nélkülem már nem tudná ellátni a feladatait, hiszen rengeteg dolgot én tudok és én tartok kézben, amitől bizony függ az eredmény és a mindennapos, folyamatos eredményes munka. Nem tudom azt mondani, hogy nincsenek stresszes helyzetek, hiszen számtalanszor már előre felhívom egy-egy potenciális hibalehetőségre a figyelmét, amit persze rendszeresen figyelmen kívül hagy, aztán pedig annak az eredményét vagy ha úgy tetszik következményét nekem kell megoldani, ami felettébb nagy feladat és hihetetlen energiákat és kapcsolatokat igényel sokszor.

A legutóbb például nem egyszer elmondtam neki, hogy a biztonsági mentésről gondoskodnia kell a telefonját illetően, hiszen rengeteg céges adat és talán még több kép és jegyzet van a telefonján, ami máshol nincs meg, viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy végezni tudjuk minden egyes hónapban a munkát. A jelentésekhez, a kimutatásokhoz szükség van erre, és ha nem oldja meg, és baj történik a telefonjával, akkor bizony hihetetlen kellemetlen helyzetbe kerülünk. Persze nem oldotta meg, a telefonja pedig nem csak hogy összetört, hanem használhatatlan lett sajnos egy baleset miatt.

És persze rögtön az én feladatom volt, hogy egy olyan csapatot keressek, akik az adatmentés telefonról feladatot úgy tudják megoldani, hogy biztonsággal és gyorsan, mindemellett viszont jó áron megtörténjen az adatok mentése, és persze sürgős lenne, hiszen a havi jelentések esedékesek voltak. Én telefonálgatni kezdtem és ajánlásokat kezdtem kérni, és mivel az androidszerviz.hu csapata nem egyszer hangzott el az ismerősöktől, fel is vettem velük a kapcsolatot. Nem kellett csalódnom mert bizony iszonyat gyors és felbecsülhetetlen segítséget nyújtottak számunkra, az adatok pedig biztonsággal átkerültek egy adathordozóra. Azt gondolom, hogy jó lenne, ha a jövőben a főnököm legalább ebben az egyben hallgatna rám, hiszen ha mondjuk ellopják a telefonját, akkor bizony nem igazán van honnan adatot menteni sajnos. Remélem ezt ő is észben tartja a jövőben.