A legjobb a munkavédelem területén

Én vállalati tanácsadóként dolgozom már közel öt éve és rengeteg dolgot láttam. Főleg az építőipari cégek szempontjából tudom megvilágítani azokat a pontokat, amelyek feladatainak ellátásán áll vagy bukik a vállalkozás sikeressége. Számtalan céggel dolgoztam már együtt, volt aki azért keresett fel, mert már az induláskor oda szeretett volna figyelni a kulcstényezőkre és kardinális kérdésekre, és volt aki út közben volt már, de gondja akadt vagy a szolgáltatók területén vagy az üzlet fellendítésében. Természetesen ezekben az esetekben szoros együttműködéssel pár hónap közös munka után már a vállalkozók saját lábukra álltak és el tudtam engedni a kezüket. Ez a fajta együttműködés hosszabb időt vesz igénybe, de hatékony és hosszú távon érezteti hatását.

Számtalan esetben kerestek meg azonban olyan jellegű problémákkal is, amelyek kívülről nézve már egyértelműen a külsőszolgáltatók minőségtelen munkájának eredményeképp jelentkeztek az építőipari cég életében, és természetesen rövidebb vizsgálódás után erre tökéletesen rá is tudtunk mutatni, hiszen egy-egy hozzá nem értő külső partner hosszú távon hanyatlásba is tudja akár sodorni a céget, vagy mai még sűrűbben fordul elő, valamilyen ellenőrzés során büntetésbe, persze legtöbbször ez a munkavédelem feladatainak ellátását illetően alakul ki.

Ebben az esetben nagyon gyorsan le kell cserélni a munkavédelmi céget, hiszen nem csak a büntetés jelent veszélyt a vállalat életére, hanem bizony maga a működés is, hiszen egy munkahelyi baleset könnyen okozhatja egy vállalkozás végét is akár, természetesen fajtájától és kimenetelétől függően.

Én éppen ezért csak az activesafety csapatát ajánlom a munkavédelmi feladatok ellátására az építőipari munkálatok területén, hiszen itt akár egyetlen apró hiba is emberi életeket követelhet, amit egy vállalat nem engedhet meg magának. Egy valódi védelmet és biztonságot nyújtó szolgáltatásra van szükség a munkavédelem területén, csakis olyanra, amilyet az activesafey csapata biztosít ügyfelei számára.