A legjobb csapat budapest területén

Bizonyára többen is találkoztak már azzal jelenséggel, hogy manapság már nem szakembert nehéz találni, hanem választani nehéz azok közül a lehetőségek közül, akiket a kereső feldob vagy megtalálunk a neten. Fontos ugyanis hogy bármilyen feladatra is választunk csapatot, de gyorsan tudjanak a rendelkezésünkre állni, jól végezzék a feladatukat, szakmailag tökéletesen képzettek legyenek és az árak tekintetében se kérjenek elrugaszkodott összegeket egy-egy feladat elvégzéséért cserébe. Nem mondom, hogy lehetetlen jó döntést hozni, az viszont biztos, hogy nagyon sok időt és energiát kell szánnunk a megoldásra.

Persze ha csak nem találunk ki valamiféle taktikát arra vonatkozóan, hogy hogyan és honnan szerzünk jó ajánlásokat a környezetből hogy ha szükség lenne rá. Mert hogy rengeteg olyan vállalkozó van már a környezetemben, aki az internet kereső segítségét már csak az adott ajánlott vállalkozó vagy csapat leinformálásához veszi igénybe, és azt kell mondjam, hogy nagyrészt talán ez működik manapság a legjobban. Én is áttértem erre a keresgélési formára, hiszen nem olyan régen termékfotózás feladatára kellett embert találnom, és nem hogy nehéz feladatnak bizonyult ez nekem, hanem egyenesen lehetetlen küldetésként állt már a vége felé előttem.

Ekkor pedig az egyik nagyon jó barátomnak elsírtam a bánatom, miszerint nem igazán tudok csapatot találni a termékfotózás feladatára, és a sima fotósok sorra mondják vissza a megkeresést, mondván, hogy a termék fotó köre szakértelmet és szakmai tapasztalatot igényel, na és persze speciális eszközöket, és nem igazán tudom hogy mi tévő legyek, hova forduljak segítségért, mire ő csak megnyitotta nekem a fotodastudio.hu csapat oldalát, és elmondta, hogy már nem egyszer segítették ki az ékszerfotózás terén, és csak ajánlani tudja őket, mert tökéletes munkát végeztek számára eddig minden alkalommal. Innentől biztos vagyok benne, hogy mielőtt vért izzadnék a kereséssel, meg fogom kérdezni a környezetem nem tudnak-e ajánlást adni számomra.